10NZ PLACE

Project Name : 10NZ Place Apartment
Location : Alam Sutera , Tangerang
Client : PT. Sinar Indo Jaya
Date : 2016

Job description :
This is an apartment complex in Alam Sutra,Tangerang. The landscape area in the ground floor is spacious and designed in a very modern style. The landscaper uses massive mono shrub in triangle form . The shrub combines harmoniously with the pavers and outdoor benches . This area is intended to be a seating area and neeting area for the tenants of the apartments. In the entry area a terraced waterfall is placed symmetrically at the left and right side. In the 14th floor there is an infinity swimmingpool, that is connected directly to the childpool. Gathering area and outdoor activity area are placed in the other side of the apartment building. To view the city some rest area/gazebos are put in this area.